Belangrijk

Inschrijving vanaf 18.30 uur Clubgebouw IJsclub Baambrugge.

locatie: IJsbaan 6

Categorieën:

- meisjes t/m 14 jr en t/m 17 jr

- dames vanaf 18 jr

- jongens t/m 14 jr en t/m 17 jr

- heren t/m 39 jr

- heren masters vanaf 40 jr

19.15 uur eerste deelnemer Indijkweg, vervolgens elke 30 seconden

Huldiging

21.15 uur diverse categorieën nr 1 t/m 3, Clubgebouw

Belangrijke mededeling

Op zaterdag 12 september wordt de tijdrit nogmaals georganiseerd dit jaar. Aanvang 9.30 uur 's morgen.

Nymphaea tijdrit

Op 20 juni de Nyphaea tijdrit te Breukelen over 20 km.

Tijdrit Baambrugge 13,5 KM VRIJDAG 5 JUNI

Helaas het weer.

De tijdrit is niet doorgegaan. Onweer, regen en rukwinden maakte dat het onverantwoord was on te fietsen. IJsclub Baambrugge zegt dank aan de rijders die maar Baambrugge waren gekomen en begrip hadden voor de situatie, dank aan het Rode Kruis dank aan de vrijwilligers. Jammer, 12 September Nieuwe kans.

IJsclub Baambrugge organiseerde vrijdagavond 5 juni 2015, voor de tweeëntwintigste keer, een zomerse fietstijdrit over 13,5 km. De rit wordt gehouden op de Westkanaaldijk lang het Amsterdam Rijnkanaal. Aanmelden kan vlak voor de start, op vrijdag 5 juni bij in het Clubgebouw van IJsclub Baambrugge bij de skeelerbaan, IJsbaan 6 te Baambrugge. Parkeren op het parkeerterrein van Café de Punt nabij het Achtervlietpad. Vanaf het parkeerterrein is het 100 meter fietsen / lopen langs de nieuwe skeelerbaan naar het Clubgebouw. Inschrijven kan vanaf 18.30 uur. De eerste deelnemer vertrekt om 19.15 uur vanaf de Indijk.

Leuk om te weten

In 2014 stonden er 138 deelnemers aan de start. Dat waren veelal marathon en langebaan schaatsers uit de regio Amsterdam en Utrecht. Wil je meedoen dat kan.

De tijdrit start nabij de Westkanaaldijk op de Indijk ter hoogte van Baambrugge. De Indijk is vanuit Baambrugge per fiets eenvoudig te bereiken via het Achtervlietpad (nabij Café De Punt) en dan onder de spoortunnel door. Net als je Baambrugge verlaat richting Abcoude passeer je café De Punt, daar is het Achtervlietpad. Aan het Achtervlietpad is een goede parkeervoorziening. Deelnemers kunnen vandaar uit naar de inschrijving bij het clubgebouw van IJsclub Baambrugge en naar de start van de tijdrit fietsen. De deelnemers starten om de 30 seconden. Iedereen rijdt 13,5 kilometer maar er wordt wel in verschillende categorieën gereden in Baambrugge te weten: meisjes t/m 14 jaar, t/m 17 jaar en dames boven de 17 jaar. Bij de heren zijn er de categorieën Jongens t/m 14 jaar, t/m 17 jaar, heren boven de 17 jaar (senioren) en veteranen 40+. De kosten (onder voorbehoud) bedragen € 4,00. De jeugd t/m 17 jaar betaalt € 2,50

Tijdrit Breukelen 20 juni  van Nymphaea  over 20 km

Maar let op in op 20 juni 2015 is er de Nymphaea tijdrit van 20 km in de omgeving van Breukelen.   Deelnemen in Baambrugge en Breukelen betekend opname in het overall eindklassement.

Ga naar de site van Nymphaea