Kortebaan

Als er sterk genoeg ijs op de Angstel is kan ter hoogte van café De Punt uitstekend een kortebaan wedstrijd verreden worden over de klassieke afstand van 140 meter.  In 1996 werd daar het gewestelijk kampioenschap kortebaan verreden.

Uitslag  3 jan 1996

Gew. kampioenschap kortebaan

Heren junioren C

1e Ronald Griffioen, Baambrugge

2e Ivo Stoop, Broek op Langedijk

3e Jori de Jong, Ankeveen

4e Herbert Westereng, Soest

Heren junioren B

1e Bart Dam, De Wormer

2e Dennis Kalmer, Ter Aar

3e Tim de Haan, Westzaan

4e Rick Roosendaal, Kortenhoef

Kortebaan

Voor echte kortebaan wedstrijden maakt ijsclub Baambrugge gebruik van de Angstel. Zo werd op 3 januari 1996 het Gewestelijkkampioenschap Kortebaan voor de junioren heren C en B op de Angstel ter hoogte van café de Punt verreden. Daar langs de Rijksstraatweg wapperde de vlaggen. Lid van IJsclub Baambrugge Ronald Griffioen won de wedstrijd bij de heren junioren C en was s' avonds te zien op AT5.