Evenementen Verkeersregelaars

Let op Evenementen Verkeersregelaar worden bij de IJsclub

December/Januari is de jaarlijkse periode dat IJsclub Baambrugge haar evenemenen verkeersregelaars weer oproept de digitale instructie te volgen en het examen voor evenementen verkeersregelaar af te leggen.  Zonder verkeersregelaars geen evenement als de Dorpsloop een Tijdrit of andere zomerse evenementen die we organiseren of waarbij we helpen. Maar ook bij een toertocht in de winter zullen er verkeersregelaars nodig zijn. Denk aan een kluunplaats over de openbare weg.

Daar zullen verkeersregelaars voor de veiligheid van schaatsers en verkeersdeelnemer moeten zorgen. Volg de cursus via de website van de Stichting Verkeersregelaars Nederland. Ook als u eventueel verkeersregelaar bij andere evenementen in De Ronde Venen actief wilt zijn is de opleiding via de ijsclub mogelijk.  Dit jaar is het mogelijk tot 31januari 2017 en de benodigde hesjes voor de verkeersregelaars heeft de ijsclub.

Dus beste verkeersregelaars even doen. Voor de verkeersbegeleiding bij onze evenementen zijn deze enthousiaste vrijwilligers van groot belang.

Belangstelling stuur even een mailtje naar info @ ijsclubbaambrugge.nl  inder vermelding van naam en e-mail adres. je krijgt dan een instructie plus toegangscode opgestuurd.

Weten wie het examen al succesvol heeft afgelegd voor de evenementen in 2017. Hier staan de namen, gewoon even contact zoeken met een van deze verkeersregelaars voor hulp.