Let op!

Afmelden

Heb je niet voor 15 mei 2017 afgemeld voor het jeugdschaatsen, het recreatieschaatsen en/of de trainingsgroep dan volgt de rekening voor een schaatsabonnement voor het schaatsseizoen 2017-2018.

Afmelden:

Jeugdschaatsen:Corina Giesbers,

Recreatieschaatsen: Anco Post

Trainingsgroep: Anco Post

Aanmelden en Afmelden Jeugdschaatsen, Recreatieschaatsen en Trainingsgroep

Schaatsen komende winter

Actief schaatsen bij het jeugdschaatsen 6-11 jaar  op de zaterdagmorgen of lekker schaatsen met de recreantengroep op de donderdagavond dat kan ook weer de komende winter. Misschien heb je zin om  wedstrijden te schaatsen en lid te worden van de trainingsgroep, dat kan ook allemaal komende winter bij IJsclub Baambrugge. De jeugd 10-18 jaar van de trainingsgroep traint op vrijdagavond, ook de senioren trainen die avond.  Woensdagavond is er ook nog een trainingsuur voor de  senioren en de master.  Belangstelling gewekt? Neem snel contact op met Corina Giesbers (Jeugdschaatsen) of Anco Post (Recreatieschaatsen + Trainingsgroep)

Afmelden

Heb je niet voor 15 mei 2017 afgemeld voor het jeugdschaatsen, het recreatieschaatsen en/of de trainingsgroep dan wordt er vanuit gegaan dat je gewoon voor het schaatsseizoen 2017-2018 een schaatsabonnement nodig hebt.  De kosten worden in rekening gebracht.

Afmelden en/of aanmelden kan voor het:

• - Jeugdschaatsen bij:  Corina Giesbers,

-  Recreatieschaatsen +Trainingsgroep  bij: Anco Post

Let op licentie's moet je zelf digitaal kopen bij de KNSB (zie info hieronder) .

Spelregels voor recreanten en Trainingsgroepleden:

- afmelden voor 15 mei 2017

Mogelijk komt voor de leden Trainingsgroep een wijziging in de onderstaande procedure.

- wijzigingen in abonnement vorm doorgeven voor 1  juli 2017

- factuur wordt voor 15 juli 2017 toegezonden per e-mail

- factuur voldoen voor 15 augustus 2017

- abonnementen worden  1 september besteld, niet betaald geen bestelling

- regel bestaande leden hebben bij toewijzing cq mutaties voorrang op nieuwe leden.

Spelregels voor Jeugdschaatsers:

- nieuwe jeugdschaatsers aanmeldingen voor 1  september 2017

- abonnementen worden  1 september besteld, betaald bij ontvangst abonnement

Bestellen licenties

Leden van de trainingsgroep moeten in het bezit zijn van een wedstrijd licentie.  Je moet die zelf digitaal  bestellen bij de KNSB.  Bij Anco Post (abonnementen@ijsclubbaambrugge.nl) kun je informatie aanvragen maar eigenlijk staat alles op de site van de KNSB.

Tip vraag naast een Langebaan licentie ook een Marathon licentie en omdat we in Baambrugge skaten ook een skate licentie.  Allemaal voor de zelfde prijs.

Maar ben je benieuwd hoe dat gaat werken kijk vast op de site van de KNSB: http://knsb.nl/algemeen/wedstrijdlicentie/

Aanmelden en Afmelden Jeugdschaatsen, Recreatieschaatsen en Trainingsgroep

Schaatsen komende winter

Afmelden