Jeugschaatsen van 6 t/m 11 jaar.

Aan of afmelden Jeugdschaatsen contact Corina Giesbers

afmelden voor 15 mei 2017

aanmelden voor 8 oktober 2017

Jeugdschaatsen

Elke zaterdag jeugdschaatsen

Elke zaterdagmorgen gaat de beginnende jeugd schaatsen op de Jaap Edenbaan in Amsterdam. Op dit schaatsuur van 9.30 tot 10.30 uur is plaats voor circa 40 jeugdige schaatsers. De jeugdschaatsers die na zo'n drie tot vier jaar goed kunnen schaatsen mogen naar de trainingsgroep op vrijdagavond. De voorwaarde van deze overstap is dat ze willen en de IJsclub vindt dat hun schaatskunnen zo goed is dat ze de overstap naar het wedstrijdschaatsen kunnen maken.

Opgave en informatie

Opgave en informatie betreffende het jeugdschaatsen is enkel en alleen te verkrijgen bij Corina Giesbers Grevenstukstraat 11. tel. 0294 293605. Het jeugdschaatsseizoen start dit jaar op 14 oktober en duurt tot maart. Bij periode van natuurijs wordt er echter op de landijsbaan in Baambrugge geschaatst.

Gebruik voor het aanmelden het formulier, doe dat voor 8 oktober 2017 .

Kosten indicatie jeugdschaatsen klik hier