Recratieschaatsen op een Abonnementen uur.

Aan of afmelden Toerschaatsen contact Anco Post

Afmelden voor 15 mei

Aanmelden voor 1 juli

Abonnementenschaatsen of Recreatatieschaatsen

Toerschaatsen

Recreatieschaatsen in de winter

Vanaf 19 oktober gaat er door de recreatieschaatsers van IJsclub Baambrugge weer aan toerschaatsen gedaan worden op het Amsterdamse kunstijs van de Jaap Edenbaan.. Donderdagavond van 20.40 -21.40 uur schaatst een groep recreanten van IJclub Baambrugge. Begeleidster van deze groep toerschaatsers is Abel Zaal. Toerschaatsers rijden geen wedstrijden, maar zorgen er wel voor via hun wekelijkse toerschaatsavond dat ze het schaatsen onder de knie hebben. Je weet immers maar nooit want als het echt gaat vriezen dan moet je in "schaats"conditie zijn.

De groep recreanten schaatsers is een gezellige groep dames en heren. De groep van rond de 20 schaatsers is een mix van extra sportieve schaatsers maar ook  schaatsers die het gewoon leuk vinden. Een uitstelkende groep van het schaatsen beter onder de knie te krijgen en wie weet te exceleren op natuurijs of  na een jaartje over te stappen naar de trainingsgroep.

Aanmelden kan via Anco Post. of een mailtje naar abonnementen@ijsclubbaambrugge.nl

Kosten indicatie klik hier