Team GOBAD

Team GOBAD is een schaatsteam dat wordt ondersteund door IJsclub Baambrugge maar ook door IJsclub Gein en Omstreken en  Abcouder IJsclub. Deze ijsclubs onderhouden al vele jaren een goede samenwerking op het gebied van ijstrainingen op de Jaap Eden IJsbaan in Amsterdam. De afgelopen jaren hebben deze ijsclubs gemerkt dat het aantal fanatieke schaatsers bij de clubs  sterk afnam, waardoor de ijsclubs langzaam vergrijzen.

In samenwerking met (schaats)Team GOBAD wordt geprobeerd de jeugd aan het schaatsen te houden door een speciaal programma aan faciliteiten aan te bieden. Team GOBAD bestaat uit een Topgroep, een Talentengroep en een Pupillengroep. Tom Hoekstra (Abcouder IJsclub) en Jos de Pijper (Baambrugge) hebben de GOBAD formule ontwikkeld. Martin Heerma is de manager van dit team. Meer leest u op: www.teamgobad.nl

Team GOBAD