Skaten

IJsclub Baambrugge heeft de beschikking over een prachtige skatebaan met een lengte van 200 meter. De breedte van de baan is 6 meter. Skaten is een zich ontwikkelende tak van sport binnen de KNSB.

De skatebaan kan door groepen en individueel gebruikt worden. Gebruik voor vaste trainingsuren (blokuren) is mogelijk.

Het skate seizoen loopt van 1 april t/m 30 september. In de regel kan de skate baan ook gebruikt worden in de maanden maart, oktober en november. De resterende tijd staat de skatebaan onder water.

De trainingsgroep van IJsclub Baambrugge is vrijdagavond actief op de skatebaan. Kom gerust eens kijken bij deze activiteiten. Deelnemen kan ook maar helm, knie en polsbeschermers zijn verplicht bij het skaten.