Groepsgebruik skeelerbaan

Skeeler mogelijkheden Baambrugge 2017

Vrij gebruik in de maand maart

Exclusief gebruik voor groepen / verenigingen tijdens z.g. blokuren van 1 april t/m 30 september

Kom trainen op de 200 meter

Gebruiksinfo

Ook dit jaar is het weer mogelijk als (trainings)groep gebruik te maken van de skeelerbaan. Er wordt dan een "blokuur" gereserveerd. Ook kun je tevens gebruik maken van de faciliteiten in het clubgebouw zoals: toilet, omkleden etc. De kosten zijn: € 175,00 voor een seizoen. In de zomer van 2015 zijn de avond bloktijden van 18.15 tot 19.45 uur en van 19.45 tot 21.15 uur. Kijk welke uren de skeelerbaan al in gebruik is,klik hier.

Interesse bel of mail Wim Verbree, coördinator gebruik skeelerbaan