Inschrijven skaten / skeeleren

Inline skaters  welkom

Als IJsclub Baambrugge organiseren we de skate lessen voor de beginnende jeugd, skeelertrainingen voor de gevorderde jeugd en ten slotte bieden we faciliteiten aan recreanten en masters.

Om deel te nemen aan het  skaten stelt IJsclub Baambrugge een aantal voorwaarden te weten:

• Tijdens het skaten is het verplicht om een (fiets)helm te dragen. Verder adviseren we dringend om ook pols-, knie- en elleboogbescherming te dragen
  • IJsclub Baambrugge verplicht deelnemers aan de lessen en trainingen een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering te hebben.
  • De deelname aan de inline skate trainingen is op eigen risico. IJsclub Baambrugge kan op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden nog de begeleiders/trainers.
  • Bij inschrijving wordt mede verklaart dat hij/zij op eigen risico en voor eigen verantwoording deelneemt aan de activiteiten van de IJsclub Baambrugge.
  • De eerste skate lessen of skeelertrainingen is gratis, d..w.z. na het afmelden na deze twee lessen /trainingen hoeft geen deelname kosten voldaan te worden.
  • De lessen en trainingen worden gehouden in de periode 21 april 2017 t/m  22 september 2016, met dien verstande dat geen trainingen worden gegeven op feestdagen, de zomer vakantieperiode en bij weersomstandigheden dat het onverantwoord is om te skaten en/of skeeleren.
  • Omdat het een vorm van georganiseerde skatesport betreft wordt u aangemeld als actief lid via IJsclub Baambruggebij de KNSB.  Schaatsers die 's winters al op de Jaap Edenbaan via IJsclub Baambrugge schaatsen op een traininguur of recreanten uur zijn al actief lid. Jeugdschaatsers zijn geen actief lid.

-         De kosten voor deelname bedragen:

-     training vrijdag  16.30-17.30 uur € 35,00, beginnende jeugd,

-      training vrijdag  17.45-19.00 uur € 37,50, gevorderde jeugd

dit is inclusief actief lidmaatschap KNSB via IJsclub Baambrugge

-     training vrijdag  19.15-21.00 uur € 15,00, masters, senioren en recreanten  daarboven komt € 7,50 voor het actieve lidmaatschap van de KNSB

-         Betaling ontvangst factuur direct na de tweede skate les.

p.s. Indien lid van stg Viking en daar aangemeld of lid van team GOBAD dan verloopt de betaling via Viking of GOBAD

Onderstaand het Inschrijf formulier,  deze gegevens gebruiken we om ook de melding te verzorgen aan de KNSB betreffende het actieflidmaatschap.

Inschrijving skaten/skeeleren 2017