Skeelerprogramma IJsclub Baambrugge

Jaarlijks worden er op de Baambrugse skeelerbaan trainingen georganiseerd. Hieronder leest u het programma.

Dit jaar startte de jeugdtrainingen op vrijdag 20 april en de masters ook op vrijdag 20 april. Voor alle skaters is het advies zorg voor een actief lidmaatschap van de KNSB.

foto's eerste skate en skeeler training jeugd 2015

Trainingen IJsclub Baambrugge 2018

In het kort de zomerse Skate en Skeelertraining van IJsclub Baambrugge

Jeugd skate-lessen vanaf 20 april

Ook dit jaar organiseert IJsclub Baambrugge voor jeugd in de leeftijd vanaf 6 jaar t/m 12 jaar skatelessen op de vrijdagmiddag. Lijkt jou dit leuk? Kom dan vanaf 20 april elke vrijdagmiddag van 16.30 uur tot 17.30 uur naar de skeelerbaan. De lessen worden verzorgd door Ester de Rooij. Wat heb je zoal nodig: Skates met een stopper als rem, helm, knie,elleboog en polsbescherming. Kosten € 35,00. De lessen stoppen eind September.

Gevorderde jeugd vanaf 20 april

Heb je de vaardigheid van skaten onder de knie, en ben je overgestapt op skeelers (geen stopper als rem) denk dan aan gevorderde jeugd skeelertraining. Ook dit wordt verzorgd door IJsclub Baambrugge. Dit is voor de leeftijd van 10 t/m 14/15 jaar. Vanaf 20 april wordt elke vrijdagmiddag van 17.45 uur tot 18.45 uur geskeelerd op de skeelerbaan. Ester van Rooi is ook hier de trainster.

Verplicht zijn skeelers, dragen van helm, pols, knie en elleboogbescherming. Kosten € 35,00. De lessen stoppen eind september

Welke Welke groep ?

Je zult je afvragen welke groep? Geen probleem Ester
geeft je advies welke groep. Daarom starten we 20 april
in princiepe met een groep om 16.30 uur.

En veranderen van groep kan ook gedurende de zomer

Recreanten en Masters skeelertraining ook vanaf 20 april

Gezellig skeeleren op de Skeelerbaan in Baambrugge. Lekker trainen, je conditie op de wieltjes verbeteren, goed door de bochten lopen. Het kan op vrijdagavond van 19.00 tot 21.00 uur. Een groep skeeleraars van Baambrugge, Diemen, Abcoude en Gein en Omstreken (Driemond) trainen dan met aanwijzingen van Wim Verbree of zijn assistent Johan Ostendorf. Sluit je bij de groep aan. Verplicht zijn skeelers, dragen van helm, pols, knie en elleboogbescherming. De training stoppen eind september de bijdrage is vrijwillig en komt ten goede aan het jeugd skeeleren. Zorg er wel voor dat je via je club als actief lid bent aangemeld bij de KNSB.

Let op: vakantie van .. juli t/m ... augustus voor de skeelerjeugd op vrijdag van 16.30 uur tot 17.30 uur en van 17.45 uur tot 18.45 uur