Skeelerprogramma IJsclub Baambrugge

Jaarlijks worden er op de Baambrugse skeelerbaan trainingen georganiseerd. Hieronder leest u het programma


Dit jaar starten de jeugdtrainingen op vrijdag 21 april  en de masters op vrijdag 28 april.  Voor alle skaters geldt de verplichting van het actieflidmaatschap van de KNSB.

foto's eerste skate en skeeler training jeugd 2015

Trainingen IJsclub Baambrugge 2017


In het kort de zomerse Skate en Skeelertraining van IJsclub Baambrugge


Jeugd skate-lessen vanaf 21 april

Ook dit jaar organiseert  IJsclub Baambrugge voor jeugd in de leeftijd vanaf 6 jaar t/m 12 jaar skatelessen op de vrijdagmiddag.  Lijkt jou dit leuk? Kom dan vanaf 21 april elke vrijdagmiddag van 16.30 uur tot 17.30 uur naar de skeelerbaan. De lessen worden verzorgd door Annemarie Brouwer. Wat heb je zoal nodig: Skates met een stopper als rem, helm, knie,elleboog en polsbescherming. Kosten € 35,00.   De  lessen stoppen eind September.


Pupillen  skeelerles vanaf 21 april

Heb je de vaardigheid van skaten onder de knie,  en ben je overgestapt op skeelers (geen stopper als rem) denk dan aan pupillenskeelertraining. Ook dit wordt verzorgd door IJsclub Baambrugge. Dit is voor de leeftijd van 10 t/m  14/15 jaar.  Vanaf 15 april wordt elke vrijdagmiddag van 17.45 uur tot 19.00 uur geskeelerd op de skeelerbaan. Annemarie Brouwer is de trainer.  Verplicht zijn skeelers, dragen van helm, pols, knie en elleboogbescherming. Kosten € 37,50.  De lessen stoppen eind september


Recreanten en Masters skeelertraining vanaf  28 april

Gezellig skeeleren op de Skeelerbaan in Baambrugge.  Lekker trainen, je conditie op de wieltjes verbeteren, goed door de bochten lopen. Het kan op vrijdagavond van 19.15 tot 21.00 uur.  Een groep skeeleraars van Baambrugge, Diemen, Abcoude en Gein en Omstreken (Driemond) trainen dan met aanwijzingen van Wim Verbree of zijn assistent Johan Ostendorf. Sluit je bij de groep aan.  Verplicht zijn skeelers, dragen van helm, pols, knie en elleboogbescherming. De training stoppen eind september de bijdrage is vrijwillig en komt ten goede aan het jeugd skeeleren en het Gobad team. Wel is het actief lidmaatschap verplicht van de KNSB.  


Let op: vakantie van .. juli t/m ... augustus voor de skeelerjeugd op vrijdag van 16.30 uur tot 17.30 uur en van 17.45 uur tot 19.00 uur