Pact van Baambrugge


Pact-leden steunen IJsclub Baambrugge jaarlijks met een zekere bijdrage . Stuk voor stuk zien de pact-leden in dat het een goede zaak is om IJsclub Baambrugge te steunen. Immers als het vriest moet er gewerkt worden. Dan kan op dat moment niet over centjes gepraat worden voor een wedstrijd of andere zaken. Neem nauw zo'n schaatsmarathon op de Angstel. Als er geen prijzen pot is wordt er niet gereden, en dacht u nu werkelijk dat je daags voor zo'n evenement even een grote sponsor vindt die vijf ruggen neer legt voor zo'n evenement. Nee dan is de steun van de Pact-leden een goede basis daar kunnen we op bouwen. De penningmeester Wouter Verster stelt de Pact-leden ook graag aan u voor, mail hem om u als pact-lid aan te melden (penningmeester @ ijsclubbaambrugge.nl). Hoe het Pact is onstaan kunt u onder de Pact-leden lezen.


Pact Leden

2018Bob Hoogendoorn loonwerk

Ed Verweij Handelsonderneming

Aannemingsmaatschappij Abcoude

Troefmarkt van der Wilt  

A. Zeldenrijk agrarisch loonbedrijf

Fysiosport Baambrugge

G & G van Schaik x

Administratiekantoor Verhoef

Kees Bos, Timmerwerken

Nico de Pijper Agrariër

Multiservice Te Braak BV

Garage Petrogas

OBV Abcoude - Baambrugge

J.P. den Hartog en Zn bv Aannemer

Gerrit Galekop Loonwerker

Café Restaurant De Punt


Wie volgt ?


"Tijdens de natuurijs periode van januari 1992 legde toemalig IJsclub voorzitter van Schaik uit dat de jaarlijkse opbrengst van de oliebollen de financiële basis moest gaan vormen van een schaatsmarathon op de Angstel. De toehoorders concludeerden toen dat de oliebollen opbrengsten te gering waren om de marathon pot snel te vullen. Daarom werd op dat moment in "De Doorloper" het "Pact van Baambrugge" gesloten. Een aantal personen steunde de ijsclub met een geldelijk bijdrage. Geld dat gebruikt wordt voor de marathon maar ook voor andere (schaats)evenementen".

Inmiddels zijn er "grote" schaatswedstrijden gehouden in Baambrugge. Op 3 februari 1996 werd de schaatsmarathon op de Angstel verreden. Een maand eerder op 3 januari werd op die zelfde Angstel het gewestelijk kortebaankampioenschap Junioren heren C en B verreden. Afgelopen jaren (2011 t/m 2015) was er in mei de KPN Skeeler Baancompetitie in Baambrugge. Dit alles mede door het Pact van Baambrugge