Let op!

Afmelden

Heb je niet voor 15 mei 2018 afgemeld voor het jeugdschaatsen, het recreatieschaatsen en/of de trainingsgroep dan volgt de rekening voor een schaatsabonnement voor het schaatsseizoen 2018-2019.

Afmelden:

Jeugdschaatsen:Serge Colle,

Recreatieschaatsen: Anco Post

Trainingsgroep: Anco Post

Digitaal  aanmelden cq mutatie Toerschaatsen of Trainingsgroep, klik hier

Aanmelden en Afmelden Jeugdschaatsen, Toerschaatsen en Trainingsgroep

Schaatsen komende winter

Actief schaatsen bij het jeugdschaatsen 6-11 jaar op de zaterdagmorgen of lekker schaatsen met de recreantengroep op de donderdagavond dat kan ook weer de komende winter. Misschien heb je zin om wedstrijden te schaatsen en lid te worden van de trainingsgroep, dat kan ook allemaal komende winter bij IJsclub Baambrugge. De jeugd 10-18 jaar van de trainingsgroep traint op vrijdagavond, ook de senioren trainen die avond. Woensdagavond is er ook nog een trainingsuur voor de senioren en de master. Belangstelling gewekt? Neem snel contact op met Serge Colle (Jeugdschaatsen) of Anco Post (Toerschaatsenschaatsen + Trainingsgroep).

Afmelden

Heb je niet voor 15 mei 2018 afgemeld voor het jeugdschaatsen, het recreatieschaatsen en/of de trainingsgroep dan wordt er vanuit gegaan dat je gewoon voor het schaatsseizoen 2018-2019 een schaatsabonnement nodig hebt. De kosten worden in rekening gebracht.

Afmelden en/of aanmelden kan voor het:

- Jeugdschaatsen bij:Serge Colle ,

- Toerschaatsen +Trainingsgroep bij: Anco Post

Let op licentie's moet je zelf digitaal kopen bij de KNSB (zie info hieronder) .

Spelregels voor Toerschaatsen en Trainingsgroepleden:

- afmelden voor 15 mei 2018

Mogelijk komt voor de leden Trainingsgroep een wijziging in de onderstaande procedure.

- wijzigingen in abonnement vorm doorgeven voor 1 juli 2018

- factuur wordt voor 15 juli 2018 toegezonden per e-mail

- factuur voldoen voor 15 augustus 2018

- abonnementen worden 1 september besteld, niet betaald geen bestelling

- regel bestaande leden hebben bij toewijzing cq mutaties voorrang op nieuwe leden.

Spelregels voor Jeugdschaatsers:

- nieuwe jeugdschaatsers aanmeldingen voor 1 september 2018

- abonnementen worden 1 september besteld, betaald bij ontvangst abonnement

Kosten indicatie en mogelijkheden

Weten wat de mogelijkheden voor het schaatsen zijn? Zowel voor het Jeugdschaatsen, Toerschaatsen als de traininggroep volg deze link.

Digitaal aanmelden voor Toerschaatsen of Trainingsgroep

Je kunt je digitaal aanmelden bij voor de het Toerschaatsen of de Trainingsgroep, tip is wel eerst nota te nemen van de informatie betreffende "kosten indicatie en mogelijkheden". Klik hier om je aan te melden of wijzigingen door te geven.

Digitaal aanmelden Jeugdschaatsen

Je kunt je digitaal aanmelden bij voor de het Jeugdschaatsen, tip is wel eerst nota te nemen van de informatie betreffende "kosten indicatie en mogelijkheden". Klik hier om je aan te melden .

Bestellen licenties

Leden van de trainingsgroep moeten in het bezit zijn van een wedstrijd licentie. Je moet die zelf digitaal bestellen bij de KNSB. Bij Anco Post (abonnementen@ijsclubbaambrugge.nl) kun je informatie aanvragen maar eigenlijk staat alles op de site van de KNSB.
Wel is het noodzakelijk dat je door Ijsclub Baambrugge bij de KNSB geregistreerd bent als actief lid.

Tip vraag naast een Langebaan licentie ook een Marathon licentie en omdat we in Baambrugge skaten ook een skate licentie. Allemaal voor de zelfde prijs.

Maar ben je benieuwd hoe dat gaat werken kijk vast op de site van de KNSB: http://knsb.nl/algemeen/wedstrijdlicentie/

Privacy beleid IJsclub Baambrugge.

IJsclub Baambrugge gaat ervanuit dat personen bij deelname aan activiteiten van IJsclub Baambrugge of bij gebruikmaking van de faciliteiten van IJsclub Baambrugge waaronder het door de ijsclub beheerde natuurijs instemmen het Privacy Statement.

Aanmelden en Afmelden Jeugdschaatsen, Toerschaatsen en Trainingsgroep

Schaatsen komende winter

Afmelden

Afmelden en/of aanmelden kan voor het:

- Jeugdschaatsen bij:Serge Colle ,

- Toerschaatsen +Trainingsgroep bij: Anco Post

Spelregels voor Toerschaatsen en Trainingsgroepleden:

- wijzigingen in abonnement vorm doorgeven voor 1 juli 2018

- factuur wordt voor 15 juli 2018 toegezonden per e-mail

- factuur voldoen voor 15 augustus 2018

- abonnementen worden 1 september besteld, niet betaald geen bestelling

Spelregels voor Jeugdschaatsers:

- nieuwe jeugdschaatsers aanmeldingen voor 1 september 2018

- abonnementen worden 1 september besteld, betaald bij ontvangst abonnement

Kosten indicatie en mogelijkheden

Digitaal aanmelden voor Toerschaatsen of Trainingsgroep

Digitaal aanmelden Jeugdschaatsen

Bestellen licenties

Privacy beleid IJsclub Baambrugge.