Aanmelden Gobad schaatsweekend van 10 t/m 12 november 2017

TEAMGOBAD – Schaatstrainingskamp

Wil jij mee naar het sschaatstrainingskamp in Enschede / Haaksbergen

Dan volgt hier de informatie voor opgave voor het schaatsweekend van 10 t/m 12 november 2017

Het weekend van 10, 11 en 12 november 2017 gaat TEAM GOBAD op trainingskamp. Dit kamp is bedoeld voor iedereen die van schaatsen houdt, voor jong en oud vanaf 10 jaar.

We verblijven dit weekend in de groepsherberg De Burink’s Hof Haaksbergerweg 37, 7481 RK in Haaksbergen, 15 kilometer vanaf de ijsbaan Twente in Enschede. Voor meer informatie hierover zie: www.deburinkshof.nl.

Kosten voor dit weekend zijn:

GOBAD topteam (zit in budget)                                                                               € 0,00

GOBAD talentent en talenten-plusteam                                                               € 75,00

Leden ijsclubs Abcoude, Baambrugge en Gein en Omstreken                        € 80,00

Zit je niet bij een van deze verenigingen en wil je toch graag mee, dann kan dit voor € 85,00.

Geef je op vóór 5 november 2017 via trainingskampgobad@gmail.com

Geef hierbij aan of je in bezit bent van een auto,( brandstofkosten worden vergoed).

Je inschrijving is pas definitief indien het verschuldigde bedrag over is gemaakt op rekening NL66 SNSB 0852 5470 05 ten name van IJSCLUB GEIN EN OMSTREKEN. Vermeld je naam, en schaatskamp GOBAD bij de overschrijving.

Met vriendelijke groeten,

Tim Roos, Nico de Jong en Corina Giesbers

en GOBAD staat voor vier ijsclubs: Gein en Omstreken (Driemond), Baambrugge, Abcoude en Diemen de oorspronkelike oprichters van het team.