Inschrijving Toerschaatsen  en/of  Trainingsgroep

Om  een abonnement te krijgen voor het schaatsen op de Jaap Edenbaan  hetzij als Toerschaatser hetzij als lid van de Trainingsgroep moet je geregistreed worden als actief lid bij de KNSB.

IJsclub Baambrugge registreerd je als actief lid.

Als je ingeschreven bent als actief lid kun je op de site van de KNSB zelf eventueel een licentie kopen. Een licentie moet je hebben als je aan langebaanwedstrijden of marathonwedstrijden wilt deelnemen. Eenmalig kun je jaarlijks op basis van je actief lidmaatschap ook deelnemen aan het clubkampioenschap langebaan.

Voor  al die zaken plus op welke uren je wilt schaatsen hebben we gegevens nodig.  Van de penningmeester van IJsclub Baambrugge krijg je een factuur.  Een abonnement bestellen we pas bij de Baancommissie Groot Amsterdam indien je betaald hebt.

Het onderstaande aanmeldingsformulier of notitie formulier word doorgestuurd naar: Anco Post

Notitie formulier: Toerschaatsen en/of Trainingsgroep

Aanmeldingsformulier: Toerschaatsen en/of Trainingsgroep