Lions fietstocht 24 juni 2018

Fiets met IJsclub Baambrugge voor een Maaimachine

Onze landijsbaan annex skeelerbaan is een prachtige lokatie. Maar het gras moet door onze zelf gemaaid worden. Een nieuwe grasmaaier is daarvoor noodzakenlijk. Via de Lions fiettocht op 24 juni kunt u de aankoop van de grasmaaier ondersteunen.

Meldt u nu aan en fiets mee op 24 juni, de afstanden zijn 20, 40 of 65 kilometer.   Bewegen is doen!

Vertrekpunt: Piet Monderiaan gebouw te Abcoude

Start: tussen 9.00 en 10.00 uur

Datum: zondag 24 juni

Start: 09.00 en 10.00 uur, vertrek is bij de Piet Mondriaan, Broekzijdselaan 46-a te Abcoude

Finish: uiterlijk om 15.30 uur bij de Piet Mondriaan.

Afsluiting: 16.00 uur bij 'The Green Duck' hier worden de waardecheques uitgereikt

Inschrijven kan nu
al door hier te klikken, ik fiets graag mee

Inschrijven kan ook op de dag van het evenement, wel even uw Ijsclub Baambrugge vermelden

Er zijn weer drie prachtige routes te fietsen:

De Ouderkerkroute - 20 kilometer: deze tocht voert vanaf Abcoude via de Winkeldijk door de polder naar Ouderkerk en eindigt weer in Abcoude. Ideaal voor families met jongere fietsers.

Gein-Vechtroute - 40 kilometer
: deze tocht start in Abcoude en volgt de rivier het Gein. Vervolgens wordt de rivier de Vecht gevolgd en daarna weer terug naar Abcoude.

De Ronde Venenroute – 65 kilometer: deze route voert letterlijk langs de grenzen van onze gemeente. Toeristisch, voor de echte fietser.

Inschrijfkosten volwassenen € 5,00. Jeugd t/m 12 jaar betaald € 2,50.

Tip: niet fietsen toch een nieuwe maaimachine voor de ijsclub, maak € 5,00 over naar bankrekening NL21 RBRB 0690 2955 96 bij de Regio bank t.n.v. Ijsclub Baambrugge o.v.v. Fietsen voor een Maaimachine.