Dorpsloop Baambrugge

5 November 2022 – Voor en Door het Dorp!

Na lang wachten zal 5 november weer een Dorpsloop georganiseerd worden.

Voor en Door het Dorp!

Wij hebben ervoor gekozen de Dorpsloop wat kleinschaliger in te zetten dan voorgaande jaren het geval is geweest. Dit houdt o.a. in dat we ons vooral richten op mensen uit Baambrugge en omgeving en niet zozeer op het “traditionele” hardloop publiek. De loop is alleen toegankelijk voor leden van de IJsclub en de nadruk zal liggen op het meedoen ongeacht je hardloop niveau. De drie snelste renners zullen geklokt worden, voor alle anderen geldt dat men zijn eigen tijd bijhoudt.

Vrijwilligers gezocht

Wij zijn nog op zoek naar Dorpsgenoten die mee willen helpen om het evenement te organiseren. Denk aan verkeersregelaars en andere vrijwilligers die willen helpen met opbouwen, opruimen en andere logistieke zaken. Wil je meehelpen? Stuur even een mailtje naar Ton Fleer

Indeling van de dag

13:45-14:25Aanmelding en ophalen rugnummer in ‘t Dorpshuis