Skeeler trainingen

Ook dit jaar organiseert IJsclub Baambrugge skate- en skeelertrainingen voor jeugd en volwassenen.

Voor alle trainingen geldt dat valhelm, pols-, elleboog- en kniebeschermers verplicht zijn.

Er zijn 3 groepen die trainen:

• Jeugd skate-lessen voor jeugd van 6 t/m 12 jaar. Deze lessen zijn voor beginnende skaters en er wordt geskate met skates met een stopper als rem. Deze lessen worden verzorgd door Jikke van Oostrom.
  • Gevorderde jeugd. Heb je de vaardigheid van het skaten onder de knie en ben je overgestapt op skeelers? Dan is de gevorderde jeugdtraining voor jou! Doorgaans voor jeugd van 10 t/m 15 jaar. Deze lessen worden ook gegeven door Jikke van Oostrom.
  • Recreanten en Masters skeelertraining. Lekker trainen, je conditie op de wieltjes verbeteren, goed door de bochten gaan maar ook gewoon gezellig skeeleren. Deze trainingen worden ondersteund door Wim Verbree.

Meer informatie kun je opvragen bij de IJsclub

Trainingstijd

De trainingen worden gegeven van 26 april tot 20 september op vrijdagmiddag/avond volgens onderstaande tijden:

Jeugd skaten17:00 – 18:00
Gevorderde jeugd18:15 – 19:15
Recreanten en Masters19:30 – 20:45

Deelname aan de trainingen kost €35 voor een heel seizoen.

Dit tarief is opgebouwd uit €22,50 trainingskosten en €12,50 gezinslidmaatschap van de IJsclub.

Aanmelden kan hier