Skeeler training bij IJsclub Baambrugge!

Vrijdag 14 april gaan we weer starten met het skeelerseizoen.

Voor alle trainingen geldt dat valhelm, pols-, elleboog- en kniebeschermers verplicht zijn.

Er zijn 3 groepen die trainen, exacte tijden hangt van het aantal aanmeldingen af en wordt vlak voor het begin van het seizoen gecommuniceerd.

  • Jeugd skate-lessen voor jeugd van 6 t/m 12 jaar. Deze lessen zijn voor beginnende skaters en er wordt geskate met skates met een stopper als rem.
  • Gevorderde jeugd. Heb je de vaardigheid van het skaten onder de knie en ben je overgestapt op skeelers? Dan is de gevorderde jeugdtraining voor jou! Doorgaans voor jeugd van 10 t/m 15.
  • Skeelertrainingsgroep. Voor volwassenen en oudere jeugd die inmiddels de gevorderde jeugdgroep is ontgroeid. Trainer is Wim Verbree.

Meer informatie kun je opvragen bij de IJsclub

Trainingstijd

De trainingen worden gegeven van 14 april tot eind september (als het weer het toelaat) op vrijdagmiddag/avond waarbij de minst ervaren kinderen in de vroegste groep worden ingedeeld. Na een aantal weken worden de groepen waar nodig weer herzien op basis van vaardigheid.

De definitieve tijden worden vastgesteld op basis van aantal inschrijvingen – wij zullen dit voor aanvang van de lessen bevestigen:

Jeugd skaten16:30 – 17:15 en ook 17:30 – 18:25
Gevorderde jeugd18:30 – 19:30
Volwassenen19:30 – 21:00

Kosten

Deelname aan de trainingen kost €45 voor een heel seizoen.

Dit tarief is opgebouwd uit €30,00 trainingskosten en €12,50 gezinslidmaatschap van de IJsclub.

Aanmelden kan hier

%d bloggers like this: