Beschikbaarheid skeelerbaan

Wij hebben inmiddels goedkeuring van de Gemeente om ook volwassenen weer te laten skeeleren. De bloktijden voor de Skeelerbaan zijn derhalve vrijgegeven. Wel dient iedereen zich te houden aan de regels zoals deze in ons sport protocol zijn weergegeven.

Corona Regels

• Houd je aan de RIVM maatregelen: blijf thuis als je klachten hebt, of als iemand in je huishouden koorts en/of benauwdheidsklachten heeft (danwel positief getest is op Covid-19)
  • Kom zoveel mogelijk alleen, en op eigen gelegenheid, naar de skeelerbaan
  • Het clubgebouw is dicht. Je kan daar dus niet omkleden en ook niet van het toilet of de kraan gebruik maken. Vul dus ook thuis je bidon al met water.
  • Kom niet eerder dan 10 minuten voor de bloktijd naar de skeelerbaan en blijf op afstand van de baan totdat iedereen van een evt. eerdere bloktijd weg is. Na de bloktijd vertrek je meteen. Op deze manier voorkomen we dat opeenvolgende groepen met elkaar in contact komen.
  • Als je met de auto komt, doe ook in de auto je bescherming en skeelers aan. Bij het omkleden moet te allen tijde ook 1,5 meter afstand aangehouden worden.
  • Er mogen geen toeschouwers aanwezig zijn tijdens de bloktijden.
  • Voor volwassenen (>18 jaar) geldt dat men altijd onderling 1,5 meter afstand moet houden. Er staan palen op de baan die men aan kan houden tijdens instructie om te verzekeren dat men deze afstand houdt.
  • Volg altijd de aanwijzingen op van de organisatie!

Klik hier voor ons protocol voor volwassenen

Reserveringen:

BGAMaandag19:00 – 20:30
Port of AmsterdamDinsdag9:15 – 11:15
IJsclub NooitgedachtDinsdag19:00 – 20:30
De 5 DorpenDonderdag18:30 – 20:00
IJsclub Baambrugge – skeelertrainingVrijdag16:00 – 21:30
IJsclub Baambrugge – JeugdschaatsersZaterdag9:30 – 11:30

Voor informatie over reserveringen, zie Skeelerbaan reserveren voor een vast trainingsuur

Evenementen

De baan kan ook gereserveerd zijn voor een evenement, zie hieronder een overzicht:

Er zijn momenteel geen evenementen gepland

Indien de baan niet gereserveerd is, is deze beschikbaar voor vrij gebruik.