Jeugschaatsen van 6 t/m 11 jaar.

Aan of afmelden Jeugdschaatsen contact Serge Colle

afmelden voor 15 mei 2018

aanmelden voor 8 oktober 2018

Jeugdschaatsen

Elke zaterdag jeugdschaatsen

Elke zaterdagmorgen gaat de beginnende jeugd schaatsen op de Jaap Edenbaan in Amsterdam. Op dit schaatsuur van 9.30 tot 10.30 uur is plaats voor circa 40 jeugdige schaatsers. De jeugdschaatsers die na zo'n drie tot vier jaar goed kunnen schaatsen mogen naar de trainingsgroep op vrijdagavond. De voorwaarde van deze overstap is dat ze willen en de IJsclub vindt dat hun schaatskunnen zo goed is dat ze de overstap naar het wedstrijdschaatsen kunnen maken.

Opgave en informatie

Opgave en informatie betreffende het jeugdschaatsen is enkel en alleen te verkrijgen bij Serge Colle, Zand en Jaagpad 36, Baambrugge, telefoon: 06-22574299.

Het jeugdschaatsseizoen start dit jaar op 13 oktober en duurt tot begin maart. Bij periode van natuurijs wordt er echter op de landijsbaan in Baambrugge geschaatst.

Gebruik voor het aanmelden het formulier, doe dat voor 8 oktober 2018 .

Kosten indicatie jeugdschaatsen klik hier