Geen schaatstrainingen op Jaap Eden baan tijdens volledige lockdown

Door de recent aangekondigde volledige lockdown, heeft het bestuur van de IJsclub Baambrugge besloten tot 19 januari 2021 geen schaatstrainingen meer te verzorgen. Wij zijn van mening dat het schaatsen op de Jaap Edenbaan gezien de diverse groepsgrootten, transport heen en terug en hoeveelheid toeschouwers niet te verenigen is met de gedachte achter de volledige lockdown. 

Voor de jeugdschaatsers zullen wij wel in Baambrugge droogtrainingen verzorgen in deze periode.

Wij beseffen ons dat sommige schaatsers toch op eigen houtje naar de baan zullen vertrekken om te schaatsen. Wij benadrukken dat dit op eigen verantwoordelijkheid en op persoonlijke titel geschiedt en verzoeken diegenen die dit willen doen met klem om geen verenigingskleding op de baan te dragen. Trainers en begeleiders zijn ook verzocht geen trainings schemas of aanwijzingen te geven.

Wij snappen dat dit een heftig besluit is, en door velen als onaangenaam ervaren wordt. Wij vinden het ook heel vervelend om dit besluit te moeten nemen en kijken enorm uit naar de periode na 19 januari wanneer wij elkaar weer kunnen zien op de baan in Amsterdam.

Alvast bedankt voor jullie begrip en medewerking! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: