Vrijwilligers bedankt!

Sinds de natuurijsbaan open is, hebben elke avond een groep vrijwilligers en bestuursleden de ijsbaan geveegd, gesproeid en gedweild. Hierdoor lag de ijsbaan elke ochtend er prachtig bij, helemaal glad en hebben we elke dag zo kunnen genieten.

Ook onze IJsmeester, Dirk de Groot, heeft ons enorm geholpen. Elke ochtend is hij vroeg op pad geweest om te kijken hoe het ging met de ijsaangroei en om te garanderen dat wij een mooie en veilige natuurijsbaan hebben.

De IJsclub wil hierbij deze mensen onwijs bedanken – zonder jullie was dit niet gelukt – jullie zijn toppers!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: