Skeelerbaan volgende week (W37) gesloten wegens renovatie

De skeelerbaan wordt volgende week grondig gerenoveerd. De baan zal daarom de gehele week gesloten zijn. Dit betekent dat er de hele week niet geskeelerd kan worden, en ook niet gefietst, gewandeld, hond uitgelaten etc 😊.

Maar, als al het werk gedaan is, hebben we wel weer een prachtig mooie skeelerbaan. We krijgen een nieuw laag asfalt waarbij alle oneffenheden eruit gehaald worden.

Daarnaast wordt de vorm van de baan aangepast, en komt er een uitrij baan, zodat de baan als geheel voldoet aan de normen om als wedstrijdbaan gebruikt te worden!

En, als klap op de vuurpijl, zal MYLAPS in de baan worden geïntegreerd. Dit betekent dat men straks met een transponder chip nauwkeurig de rondetijden kan vastleggen, zowel bij training als wedstrijden.

Super spannend dus, en we zijn hartstikke blij dat we straks een prachtig mooie, en veilige, wedstrijdbaan in Baambrugge hebben liggen!

De renovatie van de skeelerbaan wordt door de Gemeente Ronde Venen gefinanceerd, waarvoor dank!!! De investering in MYLAPS wordt door de IJsclub Baambrugge gedragen.

De oude skeelerbaan met markeringen hoe de baan gecorrigeerd gaat worden

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: