Wij gaan weer schaatsen!

Ben jij er al klaar voor? Wij wel – het schaatsseizoen staat voor de deur!

De baan gaat op 12 oktober open en IJsclub Baambrugge staat te popelen om weer met de schaatslessen te beginnen. Dat wordt bij ons in 3 verschillende groepen gedaan: jeugdschaatsen, recreatieschaatsen en wedstrijdschaatsen. Klik hieronder op de verschillende links voor meer informatie en om je in te schrijven:

Verder leuk nieuws: de IJsclub heeft, met hulp van onze sponsoren Garagebedrijf Petrogas, van Walbeek en TBA TEN (Patrick Andriessen) club schaatsjassen aangeschaft die in bruikleen worden gegeven om in te schaatsen. Zo zijn wij lekker herkenbaar op de schaatsbaan!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: