Kom recreatieschaatsen bij IJsclub Baambrugge!

Schaatsen is natuurlijk een al lang bestaande oer Hollandse sport. Voor de meeste mensen komt schaatsen pas in beeld als er natuurijs ligt. Maar wist je dat je via onze ijsclub op recreatieniveau kunt schaatsen zonder dat er natuurijs ligt?

Een groep recreatieschaatsers van IJsclub Baambrugge op de Weissensee

Al ruim 50 jaar maken de ijsmeesters van de Jaap Edenbaan in Amsterdam perfect ijs in de periode van half oktober tot half maart. Vanuit onze ijsclub gaat er op donderdagavond van 19.20 uur tot 20.20 uur een groep schaatsers naar de Jaap Edenbaan om daar, ieder op zijn eigen niveau hun rondjes te schaatsen. Voor wie dat wil, worden tijdens het schaatsen wat technische aanwijzingen gegeven om zo een (nog) betere schaatser te worden. Gezelligheid staat voorop, maar schaatsen blijft het doel.

Ben jij ook zo’n schaatser die het schaatsen leuk vindt, geen wedstrijden wil rijden maar wel meer zou willen schaatsen dan een natuurijsperiode? Meld je dan aan voor het recreatieschaatsen op donderdagavond. Aanmelden kan eenvoudig via abonnementen@ijsclubbaambrugge.nl

Meer info vind je op onze website www.ijsclubbaambrugge.nl

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: