12 oktober 10:00 informatiebijeenkomst Jeugdschaatsen

As zaterdag om 10:00 is er een infomatie bijeenkomst voor het Jeugdschaatsen bij IJsclub Baambrugge. De informatie bijeenkomst is in het Clubhuis en we zullen dan vertellen wat er het seizoen staat te gebeuren, hoe het gaat met de schaatslessen en welke activiteiten er in het seizoen gepland staan, zoals het Pietenschaatsen, Jaagmeesterproef en Elfstedentocht.

Je kan je tijdens de informatie bijeenkomst meteen inschrijven, en mocht je nog twijfelen: je mag ook de eerste 2 lessen op proef komen en je pas daarna definitief aanmelden!

Wat kan je nog meer zaterdag doen?

  • Sinds dit jaar is er helmplicht op de baan. Voor deelnemers aan de Jeugdschaatslessen heeft Hyro sport een aanbieding: normaal kosten helmen €50,- maar voor kinderen die as zaterdag een helm bestellen, kosten ze maar €35,-. Hyro sport geeft €10,- korting en de schaatsclub legt daar dit jaar €5,- bij.
  • Er zullen tweedehands schaatsen en schaatspullen te koop worden aangeboden tijdens de informatie bijeenkomst – dus mocht je nog iets nodig hebben, kom vooral even langs om te kijken (ook voor volwassenen!). En heb je thuis nog wat oude schaatsspullen liggen, dan kan je die meenemen!

Meer info over de Jeugdschaatslessen kun je hier vinden.

Tenslotte – dit jaar zullen we voor het eerst in clubkleding schaatsen. De jasjes zullen voor eind oktober klaar zijn. We houden jullie op de hoogte en dan hebben we straks naast de helmen ook allemaal dezelfde jassen aan met het schaatsen.

Wij hebben er weer enorme zin in – tot zaterdag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: